Menu
News

Albotă Law Firm avansează în Topul European Legal 500

April 19, 2016

Cu doar câteva zile înainte de sărbătorirea a doi ani de la data înființării, Albota Law Firm se bucură deja pentru a doua oară de recunoașterea The European Legal 500, avansând cu o poziție în topul celor mai apreciate firme de avocatura pe aria de practică Real Estate & Construction.

Prestigioasa publicație a citat din feedbackul oferit de clienți cu privire la serviciile juridice ale firmei:

”Albota Law Firm, o firmă de avocatură de tip boutique ”extrem de sofisticată” deține ”know-how la nivel înalt în materie de tranzacții imobiliare complexe”.  Oana Albotă este ”un profesionist extrem de dedicat întotdeauna disponibilă să își sprijine clienții cu o bază de cunoștințe aprofundate în domeniu”.

Sursa: http://www.legal500.com/firms/17277/offices/23028

 

Albotă Law Firm is advancing in The European Legal 500 ranking

Just a few days before the celebration of two years from its incorporation, Albota Law Firm already enjoys for the second time the internationally recognition in The European Legal 500, advancing a position in the top rated law firms specialized in the real estate and construction area.

The prestigious publication quoted from the clients’ feedback on the legal services provided by the law firm:

”Highly sophisticated” real estate boutique Albota Law Firm has ”top know-how in complex real estate transactions”. Oana Albota is ”an extremely dedicated professional who is always there to help with a valuable knowledge base”.

Source: http://www.legal500.com/firms/17277/offices/23028